måndag 11 mars 2013

Med stolthet presenterar vi....TÖSERNAS DELIKATESSER!

Förra veckan var minst sagt hektisk...
Efter sjukdomar, ombokningar på klippkunder
 & kundkväll kan man säga att vi hade 
"Häcken full"
Men allt flöt på & det är riktigt kul när shemat blir späckat
 & alla får hjälpas åt!!!

Men nu ny vecka & nya tag.
I onsdags kom en hel pall med nya läckerheter
 & som vi har väntat!!!
Ett jämtländskt varumärke med 
gränslös inspiration -
Ååhh såå gott! Känns verkligen hembakt + att 
förpackningarna är snygga!

Från Soho i New York, via den skånska myllan, vidare till flärdens Paris och plötsligt på en marknad i Istanbul... 

När vännerna Katarina Lindahl och Sarah Mörk Petersen i Östersund tar steget och skapar ett nytt varumärke, Tösernas Delikatesser, finns det inga gränser för vilka produkter som växer fram. Det handlar om att skapa något lika gott som vackert – och glädjen över att få jobba tillsammans med sin allra bästa vän. De inspireras och lånar smaker från resor världen över, och mixar det sedan med både jämtländsk och skånsk mattradition.

– Tösernas delikatesser är en möjlighet för mig och Sarah att kombinera våra olika intressen för att utveckla nya, spännande och vackra produkter med riktigt hög kvalitet, säger Katarina Lindahl.

Katarina Lindahl, som har sina rötter i Skåne, driver sedan flera år tillbaka Törners konditori och deli i Östersund. Sarah Mörk Petersen driver sitt eget företag, Design Deli, som formgivare och har även hon erfarenhet av mathantverk, bland annat som grundare av tunnbrödchipset Mörsjö deli.

– Vi tycker att förpackningen av produkten lika viktig som innehållet, eftersom den förhöjer smakupplevelsen och känslan av lyx när man köper med sig delikatessen hem, säger Sarah Mörk Petersen.

Med produkter som surdegschips, matbiscotti och müsli kryddad efter säsong ska de nu erövra Östersund, Jämtland och Sverige, och de har redan hunnit delta i flera av landets matmarknader.

Inga kommentarer: