Varje droppe vårdar

1. Kérastase Elixir Ultime känns fet i handen men ”försvinner” snabbt i håret och gör det härligt mjukt och blankt. En höjdare i såväl blött som torrt hår. Dyr, men beroendeframkallande. Varje droppe ger vård, näring och smickrande glans!
Pris: 125 ml/­335 kr.


Perfekt för torrt hår

2. Davines Absolute Beautifying Potion har allt: Praktisk pumpflaska, härligt lätt doft och gör håret mjukt och fylligt. Kläm in i fuktigt hår, och inte minsta burr finns kvar. Ett måste om du har torrt, lockigt eller risigt hår.
Pris: 135 ml/340 kr.


Gör håret mjukt och följsamt

3. Moroccanoil ger perfekt resultat, både i vått och torrt hår. Oljan gör håret blankt, mjukt och följsamt utan att förlora volym. Minuspoäng för glasflaska, avsaknaden av pump och det att den är så odryg.
Pris: 100 ml/229kr.


Förvånande lätt i håret


4. L’Oréal Professionnel Mythic Oil med vårdande oljor känns förvånande lätt i håret och gör det blankt, inte fett. Det är lätt att pumpa fram rätt mängd men flaskan är inte ”träningsväskesäker”. Prisvärd!
Pris: 125 ml/155 kr.


Lugnar risbuskar

5. Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment med kraftig konsistens har en lugnande effekt på kraftiga risbuskar (för fintrådigt hår finns en light-version). Söt plastflaska! Bra hårolja, men inte bäst.
Pris: 100 ml/210 kr.  


SÅ GÖR DU:

  • Applicera oljan i vått eller handdukstorkat hår och kamma igenom för att få jämn fördelning. Var mer sparsam i torrt hår.
  • Ta hårolja enbart på topparna om du har fett hår.
  • De nya håroljorna är som en bra foundation för håret, du kan styla som vanligt efteråt.