måndag 2 januari 2012

Starten 2012.


...Snipp snapp snut så var 2011 slut...

Vet inte om ni läsare håller med, men lika mysigt som det är tiden före jul, lika skönt kan det vara när alla helger är över och julsakerna rensas ut.

För oss på Paus har december månad varit riktigt hektisk, så det känns faktiskt skönt när vi nu hinner ta tag i saker som hamnat på efterkälken, som bloggen till exempel! Tack för att ni troget läser, även fast vi inte hunnit uppdatera som vi brukar. Det har även varit sjukdomar på Paus senaste tiden, körtelfeber, halsfluss och influensa är några av sakerna som gjort oss underbemannade. Men nu blickar vi framåt 2012 och tar lite semester så vi får ladda om batterierna.
Jeanette och Lina ska åka skidor och Jennifer och Sandra åker till solen :)

Dessutom väntar formexmässan mässan i Stockholm där vi gör en stor del av årets inköp och Jennifer åker till Borås för de sista dagarna av makeupkursen för Tromborg.

Vi har stora planer både på frisörsidan med diverse samarbeten, och även på inredningssidan med bl.a vår nya webshop.

Så till Er alla kunder, läsare och besökare där ute som följt oss under ett fantastiskt 2011, det är Ni som ger oss inspirationen och lusten att hela tiden anta nya utmaningar, TACK!

För att ge er lite inspiration tillbaka har vi tagit med Formex ledord 2012 och bilderna från årets frisör 2011.



Formex trendtema vår 2012 - In the mood for a new season

Drömbubblor och nya dimensioner. När turbulensen rasar runt om i världen söker vi stabilitet och kontinuitet i det privata. Vi uppskattar gemenskap och sociala sammanhang, men längtar också efter möjligheten att avskärma oss – i vår egen, privata bubbla fylld av allt som gör oss till dem vi är.

På vårens Formex tar vi kontakt med våra fem sinnen. Trendtemat ”In the mood for a new season” betonar vikten av det sinnliga. Vi vill känna, lyssna, se, lukta och smaka. Hemmet är vårt personliga mood board där vi samlar, arrangerar och presenterar föremål som väcker minnen och känslor.

Samtidigt väcks drömmen om andra dimensioner. Intresset växer för det andliga och virtuella. Vi lyfter blicken mot det okända och det sjätte och sjunde sinnet vaknar till liv …

I inredningen, både inomhus och utomhus, ser vi en ökad känsla för det sinnliga och taktila så väl som det drömska och poetiska. Vi attraheras av lätta och luftiga material, sirliga former, tredimensionella effekter, transparents och pärlemorskimrande ytor.

Färgskalan bjuder på dämpade, lätt smutsade pasteller mot en bas av ljusa, sandbeiga och grå toner. Mörkt grafitgrått står för kontrasten och skimrande pärlemorglans ger den annars ljusa, romantiska färgskalan en modern känsla.

Sinnlighet, lätthet, drömmar och den personliga bubblan är säsongens nyckelbegrepp.

_________________________________________







Inga kommentarer: